Samsung a oprit producția Galaxy Note 7 pentru că acestea explodau chiar și după ce au fost înlocuite cu altele ce se doreau mai bune. Nu e nici bine și nici rău - nu dețin nici un produs Samsung de care aș putea să mă plîng. Dar unii o fac, așa că cei de la Mashable au făcut niște teste pentru a vedea în ce condiții explodează dispozitivele mobile respective.

Au luat 3 telefoane despre care știau că bateria s-ar putea supraîncălzi și apoi să ia foc. Au început să le acceseze undeva spre limita superioară a capacităților lor: pentru primele 3 nopți telefoane s-au comportat conform așteptărilor, funcționînd aproape non stop. Au fost stinse fie atunci cînd s-au încălzit, fie cînd bateriile erau aproape goale.

Următoarea etapă a fost stresarea telefoanelor pentru a vedea cum reacționează bateriile de litiu (adică comportament în afara celui obișnuit): compasul intern a fost stresat cu un magnet, iar telefonul a fost apropiat de o lampă de 1000 de watt - moment în care telefonul a luat foc.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Samsung Galaxy Note7 în teste - Dan-Marius Sabău - Calculatoare: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.