Dacă faci parte din categoriile de persoane a căror slujbe au început deja să fie înlocuite de mașinării (nu e nevoie să fii tractorist pentru a te încadra, lista e ceva mai lungă) n-o să te intereseze ce spune Blaise Agüera y Arcas, cercetător de la Google, despre ce activitatea sa cu rețelele neuronale pentru a schimba percepția mașinăriilor și învățarea distribuită a acestora. N-o să te intereseze nici modul în care rețelele neuronale sînt antrenate să recunoască imagini sau chiar să le genereze pe baza unor parametri stabiliți.

Îți spun eu, n-ai nimic de cîștigat din toate acestea. Doar puțină frustare aflînd că ești pe cale să fii surclasat (dacă nu s-a întîmplat deja?!) de o amărîtă de inteligență artificială instalată pe dispozitivul pe care-l porți de obicei în buzunar și / sau cu care citești articolul ăsta.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Computerele învață să fie creative - Dan-Marius Sabău - Calculatoare: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.