Zilele astea am sărbătorit primul sfert de secol de la apariția Linux (de atunci au trecut 25 de ani + două zile), dar n-am de gînd să mă alătur celor care fac urări de La mulți ani (deși motive aș avea: de aproape 2 ani și jumătate am rămas doar la acest sistem de operare). Mi se pare mai important să scot în evidență unul din multele produse ce folosesc Linux pentru a face ceva greu de gîndit în momentul scrierii codului sursă: considerat cel mai mic server Linux, Omega2 costă doar 5 dolari.

Informații suplimentare despre proiect găsești aici. Un interviu luat lui Linus Torvalds, creatorul Linux, este aici - îl vei găsi util dacă vrei să afli mai multe despre peroada de început a sistemului de operare.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Linux server cu Wi-Fi - Dan-Marius Sabău - Calculatoare: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.