Microsoft Excel 2016 tutorial

Probabil că ai ajuns aici din două motive principale: fie din greșeală, accidenta și din întîmplare, fie căutai un manual de utilizare pentru Microsoft Excel, ediția 2016. Dacă nu folosești programul ăla (sau oricare dintre variantele gratuite produse de alții) atunci nu te interesează să afli că bazele de date și aplicațiile web fac tot ce face și Microsoft Excel, ba chiar mai mult.

Dar dacă ai pierdut o grămadă de timp cu Excelul și simți că încă nu i-ai dat de capăt, soluția pe care o ai la dispoziție este simplă: realizarea unei aplicații (folosind php și mysql, de exemplu) care să se potrivească necesităților proprii. Cu ajutorul ei îți poți organiza mai eficient, mai simplu și mai rapid informațiile, și poți să modifici aplicația de fiecare dată cînd ai nevoie de asta.

Dacă te descurci singur să faci asta e perfect. Nu mai ai nevoie de ajutorul meu. Dar dacă ai nevoie de cineva care să te ajute sau care să facă aplicația asta pentru tine, pentru colegii tăi și pentru compania la care lucrezi (cu siguranță nu ești singurul care folosește Excel doar pentru că așa se face de multă vreme și adevenit aproape o tradiție) apelează la mine.