Probabil că ai ajuns aici din două motive principale: fie din greșeală, accidenta și din întîmplare, fie căutai un manual de utilizare pentru Microsoft Excel, ediția 2016. Dacă nu folosești programul ăla (sau oricare dintre variantele gratuite produse de alții) atunci nu te interesează să afli că bazele de date și aplicațiile web fac tot ce face și Microsoft Excel, ba chiar mai mult.

Dar dacă ai pierdut o grămadă de timp cu Excelul și simți că încă nu i-ai dat de capăt, soluția pe care o ai la dispoziție este simplă: realizarea unei aplicații (folosind php și mysql, de exemplu) care să se potrivească necesităților proprii. Cu ajutorul ei îți poți organiza mai eficient, mai simplu și mai rapid informațiile, și poți să modifici aplicația de fiecare dată cînd ai nevoie de asta.

Dacă te descurci singur să faci asta e perfect. Nu mai ai nevoie de ajutorul meu. Dar dacă ai nevoie de cineva care să te ajute sau care să facă aplicația asta pentru tine, pentru colegii tăi și pentru compania la care lucrezi (cu siguranță nu ești singurul care folosește Excel doar pentru că așa se face de multă vreme și adevenit aproape o tradiție) apelează la mine.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Microsoft Excel 2016 tutorial - Dan-Marius Sabău - Calculatoare: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.