N-am apucat să scriu despre evenimentul care s-a petrecut ieri în București pentru că, deși susțin unirea Basarabiei cu Romănia, eram prea departe pentru a urmări marșul și pentru a scrie impresii pe marginea lui. Dacă aș fi fost prin mulțime (cum ar trebui) ar fi fost o altă poveste, una ceva mai lungă.

Am găsit înregistrarea asta prin intermediul lui Cristi Ursuț, acesta adăugat și un filmuleț cu o mulțime de detalii suplimentare. Ieri am ascultat (mai mult în trecere) știrea la tembelizor, iar părerile oamenilor erau împărțite: unii susțin la rîndul lor unirea, reîntregirea teritoriului romănesc, alții o dezaprobă de frica ungurilor care ar putea să încerce să fure din nou Transilvania. O frică absurdă, ca orice frică de altfel. Dacă ungurii ar încerca să facă așa ceva ar fi cazul să repetăm faza din 1919 și să administrăm din nou Budapesta, poate pentru o perioadă ceva mai lungă de data aceasta. 

Personal nu pot decît să aprob marșul ăsta. îmi doresc unirea Basarabiei cu Romănia.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Marsul Unirii cu Basarabia de la Bucuresti, 21 octombrie 2012 - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.