Prin iarnă niște oameni au suferit de frig prin Piața Universității din București pînă cînd gerul i-a obligat să se retragă prin casele lor, la bruma de căldură pe care și-o puteau permite. De ieri, de cînd s-a anunțat decizia Curții Constituționale, oamenii (poate aceeași visători, poate alții noi), au început să transpire sau chiar să sufere de cald.

Motivul este același: protestează împotriva președintelui ales, dar devenit nepopular, Traian Băsescu. Acum cîteva luni n-au obținut absolut nimic, doar cîteva titluri prin mass-media și prin articolele tuturor celor care au vrut să scrie despre asta. Acum?... Traian Băsescu ar putea demisiona în curînd, după ce va fi reinvestit ca președinte deplin. Protestatarii din Piața Universității ar putea avea succes din cauza conjucturii politice create de scandalul circul politic prelungit... dar cu condiția să fie mai fermi decît au dovedit-o bătrîneii diperați după o pensie mai bună la început de 2012.

Dar, totuși, de ce? De ce au ieșit la protest și de ce în Piața Universității? Chiar și după n-șpe mii de proteste mie îmi scapă logica lor... cine crede că îi bagă în seamă? în afară de mass-media amatoare de chestii șocante și comentatorii pe care îi mai aduc cei de la tembeliziuni prin studio... Dar ăia ar comenta orice, chiar și zborul unor porci și perile din plop...

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Iarasi proteste în Piata Universitatii din Bucuresti? Pai de ce? - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.