Am auzit că zilele astea (17-18 martie) se ține în București tîrgul internațional al universităților răspîndite în toată lumea care-și caută studenți în Romănia. Culmea, am înțeles că oamenii chiar s-au dus pe acolo... deși nu pot spune dacă s-au dus doar să se uite sau dacă cîțiva tineri dornici să fie studenți chiar doresc să se înscrie la universități de presti giu de prin Franța, Marea Britanie sau SUA (de exemplu).

Nu se spune degeaba că Romănia este țara contradicțiilor: oamenii se plîng că n-au bani (foarte mulți pe bună dreptate), elevii cad la bac așa cum pică muștele la primul ger (adică cu grămada), dar, cu toate acestea, universitățile își caută studenți pe meleaguri mioritice. Acum sînt în București, dar vor ajunge și la tîrgurile de profil din Timișoara (20 martie) și Tîrgu Mureș (22 martie) - sper că am reținut corect.

Inițialele RIUF vin de la Romanian International University Fair.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Tîrgul International de Universitati RIUF din Bucuresti - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.