De-abia a trecut aniversarea celor 99 de ani de România Mare (iar la Alba Iulia a fost destul de bine), că realitatea revine brutal în circul cotidian: protestatarii se îmbrîncesc chiar și acum cu jandarmii în piața Victoriei din București. Primăria generală a decis instalarea unui tîrg de Crăciun în zonă, iar cînd muncitorii au ajuns acolo în dimineața asta cîteva zeci de bucureșteni erau acolo ca să-i împiedice să ocupe locul lor preferat de protest.

Gabi Firea, mulțumesc că ai pus niște paie pe foc. Atunci cînd situația îți va exploda în față (ție și PSD-ului) să știi că ai o parte din vină.

Evenimentele de azi sînt o continuare firească a paradei de ieri (oare de ce nu le-a introdus încă nimeni în etalarea de forțe de 1 decembrie?) pentru a oferi o ilustrare normală a României actuale.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Mulțumesc, Gabi Firea - Dan-Marius Sabău - Bucuresti: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.