Bucuresti

Mulțumesc, Gabi Firea

De-abia a trecut aniversarea celor 99 de ani de România Mare (iar la Alba Iulia a fost destul de bine), că realitatea revine brutal în circul cotidian: protestatarii se îmbrîncesc chiar și acum cu jandarmii în piața Victoriei din București. Primăria generală a decis instalarea unui tîrg de Crăciun în zonă, iar cînd muncitorii au ajuns acolo în dimineața asta cîteva zeci de bucureșteni erau acolo ca să-i împiedice să ocupe locul lor preferat de protest.

Protest pentru Rosia Montana, Bucuresti, 15 septembrie 2013

Ieri am avut o obligație, nu chiar în întregime neplăcută, dar m-a dus departe de orice protest împotriva exploatării de la Roșia Montană. Din nefericire. Cînd m-am întors am avu

Marsul Unirii cu Basarabia de la Bucuresti, 21 octombrie 2012

N-am apucat să scriu despre evenimentul care s-a petrecut ieri în București pentru că, deși susțin unirea Basarabiei cu Romănia, eram prea departe pentru a urmări marșul și pentru a scrie impresii pe marginea lui. Dacă aș fi fost prin mulțime (cum ar trebui) ar fi fost o altă poveste, una ceva mai lungă.

Iarasi proteste în Piata Universitatii din Bucuresti? Pai de ce?

Prin iarnă niște oameni au suferit de frig prin Piața Universității din București pînă cînd gerul i-a obligat să se retragă prin casele lor, la bruma de căldură pe care și-o puteau permite. De ieri, de cînd s-a anunțat decizia Curții Constituționale, oamenii (poate aceeași visători, poate alții noi), au început să transpire sau chiar să sufere de cald.

Tirgul de Carte SF si Fantasy (Final Frontier), 18 martie 2012

Am aflat programul de mai jos al evenimentului de azi într-un mesaj de pe o listă de discuții despre SF-ul romănesc (și nu numai), dar nu scria nimic despre locația și perioada în care are loc tîrgului de carte. Astea le-am aflat pe final frontier.ro:

Cînd: 17 - 18 martie 2012 între orele 10:00 si

Tîrgul International de Universitati RIUF din Bucuresti

Am auzit că zilele astea (17-18 martie) se ține în București tîrgul internațional al universităților răspîndite în toată lumea care-și caută studenți în Romănia. Culmea, am înțeles că oamenii chiar s-au dus pe acolo... deși nu pot spune dacă s-au dus doar să se uite sau dacă cîțiva tineri dornici să fie studenți chiar doresc să se înscrie la universități de presti

Biblioteca Nationala a României si mall-ul cultural

Pe HhyperLiteratura.ro am aflat că în cursul zilei de azi, începînd de la ora 13, se va inaugura noul sediu al Bibliotecii Naționale a Romăniei care este denumit și "Mall-ul cultural". Nu cunosc foarte bine zona bulevardului Unirii (unde se află sediul), așa că nu pot spune prea multe de

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.