Afacere globala usoara, simpla si cu investitie foarte mica

AFACERE Globala Usoara, Simpla si cu Investitie foarte mica! Daca doriti sa castigati si sa ajungeti la un venit pasiv (PENSIE) in scurt timp, atunci STIFORP este alegerea cea mai buna!

Succesul dvs. este si succesul meu.

Studiati produsele, planul de compe nsare, plus obtineti multe alte informatii, imediat dupa ce va inregistrati GRATIS pe urmatorul link:

De fiecare dată cînd văd texte de genul ăsta zîmbetul mi se transformă repede într-un rînjet și încep să rîd. Nu pot controla reacția, este un mecanism pavlovian care mi s-a format în urma contactului repetat cu textele căutătoare de fraieri pe internet. Cele mai multe oferte sînt pentru slujbe bănoase, pe care le poți face acasă, chestii ușoare pe care le poate face orice maimuță cu un coeficient de inteligență peste medie. Singura cerință este să te înscrii pe ceva site, să îți bagi datele personale (precum nume, prenume, adresa de email, telefon, eventual ceva adresă, etc.) și te caută ei. N-am încercat niciodată chestia, dar sînt sigur (destul de) că te vor căuta în continuare: fie prin intermediul mesajelor nesolicitate (cunoscute și ca spam), fie prin intermediul diverșilor idioți insistenți care vor să-ți ofere produse, servicii sau care să-ți propună investiții. Am mai scris despre ei sau ele, voi reveni la subiect de fiecare dată cînd voi avea ocazia.

Concluzia? Nu există nimic gratuit pe internet. Singura muncă ușoară este cea pe care o faci cu plăcere sau din pasiune, dar atingerea perfomanțelor (inclusiv financiare) nu e deloc ușor.

PS Cine se întreabă de ce n-am pus și link-ul din textul pe care l-am primit e binevenit să lase comentarii... Le voi răspunde la fiecare.