Impozitarea masturbării

Deoarece masturbarea ucide zilnic miliarde de contribuabili potențiali, guvernul a decis să o impoziteze!

O glumă, nu? Una bună (conform simțului umorului unei categorii semnificative de oameni). Un posibil viitor sumbru din perspectiva altora... iar dacă iau în considerare r ăspunsul din imaginea alăturată viitorul ala e mai mult decît posibil, e de-a dreptul probabil. Asemenea răspunsuri mă fac să mă gîndesc la mesajul de pe ușa toaletei din unitatea militară din Brăila unde am făcut primele două luni de armată (atenție la urs, s-au găsit urme de labă)... o labă din aia tristă de om politic dîmbovițean.

Da, știu, mulți dintre voi v-ați lămurit deja de prostia și de indolența lui Victor Viorel Ponta (mai puțin ăia care-s mai proști și mai indolenți decît el) și nu mai aveți nevoie de motive suplimentare de a-i da cu tifla pe stradă, pe buletinul de vot sau de fiecare dată cînd îi vedeți moaca la televizor ori pe internet. Totuși, probabil că nu el a dat răspunsul din comentariu alăturată (deși nu m-ar mira să-și piardă timpul cu nimicurile alea în loc să afle ce-nseamnă MTO și alte chestii importante), probabil voluntarul care îl ajută pe Victor Viorel să-și promoveze prostia a fost concediat, iar comentariile au fost editate pentru a da bine. Bine pentru tembelii care-l susțin în continuare pe Poantă.

Pe de altă parte, ați auzit de tug toner? Nu, nu e alt subiect, e doar continuarea ăstuia - are legătură cu candidatul la președinție: a-l vota pe Victor Ponta ca președinte al Romăniei este echivalentul antrenamentului non-stop cu tug toner. Sursa imaginii este aici.