Marea debarasare

Rezultatele Marii Debarasari de zilele trecute

Hotnews prezintă aici rezultatele Marii Debarasări care a avut loc zilele trecute (prima din anul 2010).

Astfel, au fost c

Sugestie de editie a campaniei Marea Debarasare

Cu ocazia articolului precedent am pornit o subcategorie nouă, cea care are legătură cu aruncatul în siguranță (pentru mediu, nu doar pentru noi) a obiectelor electrice și electronice pe care nu le mai folosim. I s-a spus pompos Marea Debarasare și, din ce-am citit pe rețea pînă acum, a avut un oarecare succes.

Propun adăugarea unei categorii noi pe care de care să ne putem debarasa ori

26-27 martie 2010

Ministerul Mediului și Pădurilor a anunțat că o etapă a campaniei naționale Marea Debarasare din 2010 se va desfășura la sfîrșitul de săptămînă din 26-27 martie. Campania va ajunge și prin sate, așa că fiecare etapă (ediție) se va desfășura într-un număr limitat de județe pe un traseu ales de organizațiile colective responsabile de colectare bazat pe disponibilitatea lor.

în această edi

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.