Obiceiuri

Stîngaci, dreptaci sau ambidextru?

Nu e prima oară cînd pun întrebarea asta, dar contextul e diferit. Poate că nu ți-ai schimbat mîna dominantă între timp și scrii, te speli pe dinți sau îți ții ustensila atunci cînd te piși din picioare cu aceeași mînă, dar obiceiurile pot f

Stingari, dreptaci sau ambidextru

Ești stîngaci, dreptaci sau ambidextru? Cu alte cuvinte, îți folosești predominant mîna stîngă, cea dreaptă sau le folosești pe ambele în mod egal?

Nu de puține ori cuvîntul stîngaci este identificat cu lipsa de îndemînare din cauga greutății de a face ceva anume (de exemplu scrisul) cu mîna stîngă.

Hotnews a publicat un editorial care m-a făcut curios. El se numește Lumi

Sarbatoarea de Dragobete

Astăzi, la fel ca în fiecare an pe 24 februarie, se sărbătorește Dragobetele, o veche sărbătoare romănească a dragostei și a primăverii. Profesorul Ion Ghinoiu menționează că în unele zone este sărăbtorit la 28 februarie sau la 1 si 25 martie.

Numele de Dragobete a fost asociat cu un personaj din mitologia populară romănească, cu un zeu tînăr al Panteonului autohton cu dată fixă de cele

Ziua sfintului Valentin

Se spune că mîine este o sărbătoare aparte pentru cei îndrăgostiți. O sărbătoare a primăverii în care creștinii îl celebrează pe sfîntul Valentin și care a devenit prin intermediul americanilor ziua îndrăgostiților. Din punctul meu de vedere va fi doar o zi obișnuită, la fel ca oricare alta. în primul rînd pentru că nu-s creștin, în al doilea rînd pentru că îndrăgostiții nu au nevoie de o zi s

Ziua lui Vali

Văd că lumea deja își face planuri de ziua lui Vali. Adică de 14 februarie, ziua sfîntului Valentin. Unii o consideră ziua dragostei, da' e importat de la americani. Şi face parte, indirect, din istoria creștinisnului.

Pentru mine va fi cu siguranță o zi obișnuită. Nu că n-aș avea ce sărbători, dar prefer mult mai romănescul Dragobete. :) Mai ales că nu îmi place deloc prostia

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.