Obiceiuri ciudate

Topeka, Kansas, devine temporar Google, Kansas

Dorința unora de a aduce rețeaua de fibră optică de la Google la ei în case este suficient de mare pentru a schimba temporar numele orașului în care locuiesc. Astfel, se dorește ca orașul Topeka din Kansas, SUA, să-și schimbe temporar numele în Google ca răspuns la încercările firmei americane de a căuta locaț

Moda planetelor etnobotanice si weed-shop-urilor

Citeam mai devreme niște articole de pe o pagină cu știri despre Oradea cînd mi-a atras atenția un termen de acolo, unul nou pe care nu l-am întîlnit pînă acum. Un englezism, de fapt. Mi-a atras atenția pentru că "sună" ca naiba și nu se potrivea deloc cu tematica paginii ca ansamblu.

Era vorba despre "weed-shop", adică magazinul cu ierburi (buruieni). Primul instinc

Obiceiul masacrului (asa zisa vinatoare) de la Balc, judetul Bihor

Azi a început a șasea ediție a obișnuitului masacru de pe domeniul de vînătoare de la Balc, județul Bihor. De ce masacru? Da, unii îl consideră vînătoare, dar eu nu-l pot numi așa. E

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.