Proteste

Protestele de la finante continua

Din cîte văd protestele celor de la finanțe continuă. Unii dintre ei sînt ferm deciși să protesteze pînă la capăt, oriunde ar fi acela. O parte dinte protestatari au dormit la fața locului, li s-a adus apă și cafea, iar protestele s-au răspîndit încă de ieri prin diverse orașe mai mari din țară.

Asta generează unele probleme

Bucuresti: protestul fermierilor si agitatia de la Ministerul Finantelor si Cotroceni

Astăzi a avut loc în București protestul a cîteva sute de fermieri crescători de oi și capre adunați cam din toată țara în apropierea sediului Ministerului Finanțelor. Protestatarii au o problemă comună: se plî

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.