Imobiliare Ungaria

Distanta vs pret in alegerea unei case

Nu știu cît de mulți cunosc asta, dar anul trecut am făcut o pagină web pentru cineva care se ocupă de vînzarea de apartamente, case și terenuri în Ungaria. Majoritatea sînt aproape de graniță, la numai cîțiva kilometri de Oradea, dar au și imobile în zona Debrecen sau chiar în Budapesta. Prețurile au fost întotdeauna bune (adică de cînd au pornit)

Tirgul Național Imobiliar 2009 - tirgul fără clienți

Tîrgul Național Imobiliar este un eveniment imobiliar care reuneștete principalii "jucători" imobiliari de pe piața romănească. Anul acesta a avut loc între 12 și 15 noiembrie, în București, și erau așteptați un număr record de clienți. Cu toate acestea, au fost foarte p

Izvoare termale in Ungaria

 

Pe teritoriul maghiar și romănesc (în zona Oradei

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.