Merge cineva la protestul PSD din 09 iunie 2018?

Aproape îmi pare rău că mi-am făcut deja planuri pentru sîmbătă seară (aproape fiind cuvîntul cheie pentru că planurile mele sînt multmît ale pesedeilor), pentru că altfel m-aș fi dus și eu la protestul organizat de PSD în București. Nu pentru că aș susține în vreun fel ideile și proiectele lor (nu valorează nici măcar cît un scuipat în mijlocul unei furtuni), dar vreau să-mi cunosc dușmanii.

Nu, nu participanții la protestul PSD îmi sînt dușmani, dar sînt reprezentanții lor: lipsa de educație, ignoranța, tupeul și lipsa de coloană vertebrală îmi declașează reacții alergice suficient de puternice pentru a trece la acțiune în direcția eliminării lor. Iar mitingul ăla va mustide prostie, ignoranță și, de ce nu, tupeu. Cei care protestează anti-PSD, în majoritatea lor, nu cunosc aceste lucruri (sau nu le cunosc suficient) - preferă să-și expună propria perspectivă ignorînd aproape în întregime cealaltă tabără.

M-aș fi așteptat la ceva mai mult de la niște persoane ce ar trebui să fie peste medie (ca inteligență, ca stil de viață, etc), m-aș fi așteptat să încerce să-i cunoască pe ”ceilalți” pentru a le putea contra acțiunile. Lipsa acestei cunoașteri duce la frustrare și stres, iar astea duc la violență (ceea ce este de evitat).

Deci, dacă ai prilejul du-te și cunoaște-i pe ”ceilalți”. Cunoașterea / educația este cea mai bună cale de a face o schimbare în lumea ce ne înconjoară.