Cît ești de superstițios? Pentru că ziua de mîine ar putea fi la fel de bine o zi norocoasă sau o zi ghinionistă, dar depinde doar de tine să o faci așa.

  • Vrei ghinion? Stai în casă, nu fă nimic concret, plînge-te că PSD + ALDE + UDMR îți fură țara de sub picioare?
  • Vrei noroc? Ieși în stradă și protestează. Intră în parlament (dacă ești suficient de aproape) peste gigeii de acolo și spune-le că nu ești de acord cu mizeriile lor. Dar fă-o dis de dimineață, pentru că spre seară o să fie prea tîrziu.

Cică comitetul liderilor politici a decis în cursul zilei de azi să introducă pe ordinea zilei de mîiine a plenului camerei Deputaţilor de celelalte două legi ale Justiţiei - 304/2004 privind organizarea judiciară şi 317/2004 privind funcţionarea CSM - pentru dezbatere şi vot final. Anterior dezbaterii celor două acte normative va fi supus votului plenului modificarea propusă de Florin Iordache la regulamentul Camerei Deputaţilor, astfel încît, în plen, după epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar în unele cazuri.

Mai multe detalii găsești aici. Dar s-ar putea să fii deja suficient de informat despre mizeriile astea, suficient cît să te duci să te cerți cu parlamentarii (fără a apela însă la violență) pe fiecare paragraf a legilor.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
13 decembrie 2017, ziua justiției - Dan-Marius Sabău - articol: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.