De la o vreme am început să primesc tot felul de sfaturi de la necunoscuți: fă chestia asta într-un fel, fă-o în altfel, fă-o nu-mai-știu-cum (fiecare are propria sa opinie și nu le-am reținut pe toate). Recomandarea mea e să vă vedeți dracului de treaba voastră. Dacă am nevoie de sfatul cuiva mă duc eu să i-l cer, indiferent care e domeniul respectiv, și o fac cunoscînd experiența persoanei respective.

Sfaturile astea nesolicitate sînt ca nuca-n perete, n-au nici un efect concret, poate doar un pic de amuzament pentru moment. Dacă ești un specialist în domeniu monetizează-ți experiența, nu mai oferi informații pe care persoana respectivă nu ți le cere. Am considerat mereu că cu cît e mai mare valoarea unui om ca specialist cu atît mai puțin își oferă experiența fără să fie întrebat, și tocmai de aceea rîd de gigeii care o fac.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Nu mai oferiți sfaturi nesolicitate - Dan-Marius Sabău - articol: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.