Cunoscută în mod colocvial drept ”Casa regală”, familia respectivă a dat României cîțiva membri marcanți, dar care nu mai înseamnă nimic în perioada modernă. Da, mai există cîțiva români nostalgici care încă-l mai consideră pe Mihai I rege și ar prefera să apară cineva care să-i preia sarcinile postului (Mihai a împlinit deja o vîrstă frumoasă și e cam greu să lupte pentru poziția aia așa cum n-a făcut-o toată viața lui) pentru o regalitate românească nemuritoare.

Acum fostul rege trage să moară (unii spun că ar fi murit deja, dar n-am găsit dovezi pentru așa ceva), iar hienele se adună în jurul cadavrului (fie că-s din mass-media, fie că-s din propria familie). O tevatură prea mare pentru o familie a cărui singur viitor este anonimatul. Lăsați-l pe Mihai Întîiul de Hohenzollern să moară în liniște și oferiți-le urmașilor săi liniștea anonimatul pe care-l merită.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Prea mare tevatură pentru fosta casă regală a României - Dan-Marius Sabău - articol: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.