Nemulțumirile întemeiate ale românilor au reușit să strîngă vreo 35 de mii de oameni în 20 de orașe din țară (dacă am reținut corect) la protestele "Nu vrem să fim o țară de hoți”. O chestie fără valoare prea mare dintr-un motiv cît se poate de simplu: am fost prea puțini în stradă.

Este demult clar că gigeii din PSD nu-s dispuși la un dialog rațional, nu acceptă decît pozițiile de forță, iar cel mai bun mod de a face asta e de a scoate un număr cît mai mare de oameni care să protesteze împotriva mizeriilor (făcute fie intenționat, fie din prostie) lor. Adu cît mai mulți oameni cu tine, ieșiți de 10 sau 100 de ori mai mulți decît ieri și vei aduce valoare suplimentară viitoarelor proteste pașnice. Dacă ești singur nici dracu n-o să te ia în seamă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Protestele de ieri n-au mare valoare - Dan-Marius Sabău - articol: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.