Kendo

Formularele pentru directionarea a 2 la suta din impozit

Ca și în ultimii cîțiva ani, codul fiscal prevedere posibilitatea de a direcționa 2% din impozitul pe care oamenii îl plătesc la stat. Ultima zi în care pot fi depuse declarațiile (numărul 230 pentru angajați si numărul 200 pentru PFA) este de 17 mai în acest an. O prezentare a acestei facilități este pe

N-avem voie sa punem afise cu violenta

Practic kendo. Pentru necunoscători, kendo înseamnă „calea sabiei” și este o artă marțială. Scrimă japoneză, ca să fiu mai precis. Ca orice artă marțială, kendo este pentru oricine dorește să îl practice și se simte atras pentru efort și disciplină.

E septembrie, o perioadă foarte bună de a promo

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.