Pentru participanții la Comemorarea Victimelor Vaccinării

Înțeleg de pe Facebook că sîmbăta viitoare, 3 iunie 2017, între orele 11 și 14, în piața Victoriei din București o să aibă loc o comemorare a victimelor vaccinării. Evenimentul este organizat de Pro Decizii Informate și are ca mesaj citatul de la finalul articolului ăsta.

N-o să te împiedice nimeni să participi la așa ceva dacă dorești, deși s-ar putea să auzi că mesajul este o tîmpenie sau o mizerie (depinde cine ți-l spune) pentru că viețile distruse de bolile infecțioase provocate de viruși sînt doar cu cîteva sute de milioane mai multe decît cele afectate negativ de vaccinuri. Treaba mea acum este să te întreb dacă ești conștient(ă) că grupurile mari de persoane favorizează propagarea mai rapidă a infecțiilor.

E suficient o singură persoană infectată (fie bolnavă, fie purtătoare sănătoasă a virusului) pentru a-i infecta pe cei cu care intră în contact. Chiar dacă nu faci boala sau chiar dacă n-o faci pe loc, s-ar putea să o transmiți mai departe celor din jur. Iar dacă nu ți-ai vaccinat copiii (și mă gîndesc că nu ai făcut-o, că altfel nu te-ai duce acolo decît dacă ți-a murit copilul din cauza vaccinului - o chestie puțin probabilă) s-ar putea să devină o țintă sigură și teren de dezvoltare a unor tulpini deosebit de virulente.

3 iunie - Ziua Internaţională de Conştientizare a Victimelor Vaccinării

O viaţă pierdută nu este statistică, este tragedie. O viaţă lovită de efectele ireparabile ale vaccinării are repercusiuni peste generaţii. Să protejăm aceste generaţii!

Să ne amintim şi să ne rugăm pentru toţi cei a căror viaţă a fost distrusă de vaccinuri!

VINO ALĂTURI DE NOI!

Când? - Sâmbătă, 3 iunie 2017, ora 11.00

Unde? - Piaţa Victoriei, parcarea centrală - Bucureşti

Cum? - Poartă un tricou alb, o floare, alături de cei apropiaţi care îţi împărtăşesc convingerile!

Sursa Facebook.