După cîteva zile de proteste aud că PSD-ul ia în calcul abrogarea ordonanței de urgență 13. Am o veste proastă pentru ei! Abrogarea aia ar fi o victorie (oarecum), dar nu mai este suficient!

Chiar dacă o abrogă acum / azi / săptămîna asta (înainte de intrarea în vigoare a modificărilor Codului Penal) ce i-ar împiedica pe cei din guvernul ăsta sau oricare guvern PSD care i-ar urma să facă aceleași mizerii (sau altele similare) de fiecare dată cînd au ocazia? Primul pas este, evident, anularea OUG-ului, urmat de căderea guvernului ăsta și de alegeri parlamentare anticipate.

Condițiile esențiale (pentru că sînt exact două) este să ieși în continuare în stradă la protest (și, eventual, să vă luați prietenii și familiile cu voi) și să mergeți la vot de fiecare dată cînd aveți ocazia (votați pe cine vreți, dar votați).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Continuați protestele! - Dan-Marius Sabău - articol: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.