Cică orădenii (sau cel puțin o parte dintre ei) vor să se strîngă în fiecare seară în perioada 18 ianuarie – 1 februarie în Piața Unirii începînd de la ora 18 pentru a protesta împotriva legilor și a ordonanțelor de urgență pe care guvernul Grindeanu Dragnea (sau guvernul PSD dacă preferi varianta asta) le folosesc pentru a întoarce legislația României prin anii 1990.

Ideea protestelor în stradă e bună, dar nu prea am văzut (mulți) orădeni făcînd așa ceva. Încă. Unii-s vocali pe Facebook, alții-s vocali și pe străzi. Dar ar mai încape, și încă din plin, pentru ca protestele alea să fie cu adevărat luate în seamă.

Aseară am avut ceva treabă, diseară am antrenament, iar mîine voi fi plecat - în rest voi fi prin zona pieței Unirii în jurul orei 18 (dacă nu apar alte chestii). Ar fi bine să te văd și pe tine acolo - pentru că altfel n-ai nici un drept să te plîngi închis între 5 pereți (patru ai încăperii și unul pe FB) că ți-e greu și-ți merge prost.

Protestele anunțate pînă acum:

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Cică #Oradea iese în stradă. Cică. - Dan-Marius Sabău - articol: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.