Nu S-a gasit autorul furtului de uraniu de la Stei, Bihor

 

Probabil că ați aflat deja că despre furtul celor 73 de kilograme de minereu de uraniu destinat casării care era aruncat grămadă în niște cilindru de fier de 3,5 metri lungime prin ceva depozite din Ştei, județul Bihor. Dispariția respectivă a fost observată la sfîrșitul săptămînii trecute de ceva fițuică de tupeiști din Oradea, în cursul zilei de azi informația a fost preluată de mass-media din București și s-au trezit unii să comenteze despre bombe nucleare și alte tîmpenii.

Despre minereul de uraniu respectiv se spunea că are o concentrație de doar 3%, ceea ce îl face imposibil de utilizat pentru aiurelile la care se gîndeau bucureștenii.

Nu s-a anunțat prin mass-media că ar fi fost găsit hoțul, probabil poliția este încă pe urmele lui. Trebuie să fac o mărturisire scrisă că nu am fost eu. Chiar dacă Şteiul este la o aruncătură de băț de Oradea, în cursul săptămînii trecute am fost predominant prin oraș. Vă sugerez să faceți același lucru (să mărturisiți că NU ați fost voi) pînă nu se trezesc cei de la fițuică să investigheze problema și să găsească vinovați peste toți. Sper că au făcut dușul anti-contaminare... că altfel nu-i primesc în casă.