anunturi

Nu S-a gasit autorul furtului de uraniu de la Stei, Bihor

 

Probabil că ați aflat deja că despre furtul celor 73 de kilograme de minereu de uraniu destinat casării care era aruncat grămadă în niște cilindru de fier de 3,5 metri lungime prin ceva depozite din Ştei, județul Bihor. Dispariția respectivă a fost observată la sfîrșitul săptămînii trecute de ceva fițuică de tupeiști din Oradea, în cursul zilei

Amnezic gasit pe Transfagarasan, se ofera recompensa

A fost găsit o persoană amnezică pe unul dintre cele mai circulare drumuri de munte. Nu poate comunica să spună cum se numește și de unde vine, deși cineva susținea că Eddie Murphy s-ar fi rătăcit pe acele

Supravirtual cauta agenti de vinzari

Firma Supravirtual SRL caută agenți de vînzări care să caute în țară clienți pentru pagini web și software creat la comandă.

Este necesar să aveți experiență în domeniu. Plata va fi un procent din fiecare proiect și este negociabilă.

Pentru mai multe informații folosiți formularul de contact de pe Supravirtual.ro.

Subcategorii

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.