Dacă tot l-ați celebrat (sau nu) pe Isus în noaptea care a trecut, cu răstignirea lui cu tot, să nu cumva să uitați să aniversați și primul zbor al unei ființe umane în spațiul din istoria înregistrată, chiar dacă a fost doar pe orbita planetei și de scurtă durată. Da, au trecut deja 4 ani de la aniversarea primei jumătăți de secol de la zborul lui Iuri Gagarin.

De ce n-ar trebui să uiți de evenimentul din 12 aprilie? Păi... motivul e simplu. Creștinismul e important pentru o minoritate (cam vreun miliard și ceva de oameni din cele 7 și ceva miliarde de oameni de pe Terra), mai degrabă o alegere personală decît o regulă (deși religioșii îndoctrinați nu prea au de ales decît să se supună propriei programări), în timp ce spațiul extraterestru este viitorul întregii omenii. Avem nevoie de expansiune teritorială pentru a ne dezvolta, pentru a nu legați de o singură planetă și cataclismele (naturale sau nu) care pot amenința viața de aici. Chiar dacă misiunile prin sistemul solar au fost întîrziate cîteva decenii, agențiile spațiale au planuri mărețe pentru următorii ani.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
54 de ani de la zborul lui Iuri Gagarin - Dan-Marius Sabău - aniversări: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.