Ziua internațională a femeii își are originea oficială în protestele prin care reprezentantele sexului frumos au cerut ceva mai multe drepturi (măcar cît să le egaleze pe ale bărbaților) și un program mai ușor de lucru (dacă tot munceau cot la cot cu masculii pînă nu mai puteu de oboseală). Dar asta se întîmpla acum ceva mai mult de un secol . între timp multe femei au încetat să se mai încadreze în imaginea pe care mulți dintre strămoșii noștrii de la finalul secolului XIX - începutul secolului XX o considerau ceva absolut normal, cea de gospodine casnice care-și dedică timpul creșterii copiilor și întreținerii gospodăriei, devenind ceva mai independente (măcar financiar dacă nu și psihologic) decît bunicile și străbunicile lor.

Bărbații și-au făcut un obicei din oferirea de flori femeilor cu ocazia aniversării internaționale a acestora, fie că-s naturale, din plastic, desenate sau filmate (iar trandafirul din înregistrarea alăturară se încadrează perfect în tendință) încercînd să le intre în grații. Din plăcere și, mai ales, de frică! De frică ca femeile să nu devină mult prea independente și societatea să devină un matriarhat strict și neîndurător. Așa că, dragi femei, bucurați-vă de toate urările barbaților de alături!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
La mulți ani de 8 martie! - Dan-Marius Sabău - aniversări: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.