Toată lumea a auzit de Batman, nu? La cît de îndrăgit este acest personaj inventat de artistul plastic Bob Kane și de scenaristul de benzi desenate Bill Finger și la cît de urmărite îi sînt aventurile (fie în ecranizările de la Hollywood, fie în desenele animate sau benzile desenate), el nu mai are nevoie de prezentare. Dar s-ar putea să nu știți că se apropie de cea de-a 75-a aniversare: Batma n a debutat în numărul 27 al Detective Comics (luna mai, 1939). Inițial i se spunea Bat-Man, dar e cunoscut și ca The Batman sau Cavalerul negru (the dark knigth).

în animația alăturată creată de producătorul Bruce Timms, o poveste pierdută din trecutul lui Batman, Cavalerul negru urmărește un gigant straniu la cuibul misterios al Doctorului Hugo Strange.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Batman la 75 de ani: Strange days - Dan-Marius Sabău - aniversări: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.