Azi, ca în fiecare 15 martie, este aniversată ziua maghiarilor de pretutindeni, așa că vrea să le urez din inimă La mulți ani! Doar sîntem buni vecini, doar reprezintă o minoritate semnificativă în cadrul poporului romăn.

Pe de altă parte, unora dintre maghiari le doresc minte cît încape. E vorba de indivizi precum Tokes Laszlo, Vona Gabor, membrii partidului Jobbik și tu turor extremiștilor. La cîte prostii spun în fiecare zi, ei au nevoie cam de o tonă de minte (fiecare) pentru a fi considerați din nou ființe umane. Chiar și lor le urez la mulți ani în speranța că dacă trăiesc suficient poate, totuși, le vine mintea la cap.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
La multi ani maghiarilor si minte cît încape unora dintre ei în 2014 - Dan-Marius Sabău - aniversări: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.