Mai sînt doar cîteva zile pînă la Ora Pămîntului (sau Earth Hour cum mai e cunoscută în lume) de anul acesta, ea va avea loc începînd de la ora 20:30 în 23 martie 2013. Cu alte cuvinte, dacă vreți să participați la așa ceva nu uitați să stingeți lumina și aparatele din casă vreme de 60 de minute.

Orașele care participă la Ora Pămîntului vor avea oprite iluminatul publicitar și cel turistic, dar fără a afecta iluminatul public și siguranța populației. în Oradea clubul Rotaract a organizat ceva în Piața Libertății.

Nu uitați că Ora Pămîntului nu e decît un mare fîs atîta vreme cît economisiți vreme de 60 de minute, dar risipiți energia (și nu numai) aiurea și fără sens tot restul anului...

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Ora Pamîntului (Earth hour), martie 2013 - Dan-Marius Sabău - aniversări: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.