Am fost prins în ultimele zile, probabil că ați observat asta - ieri n-am avut decît două articole, doar melodii ale zilei, iar azi nici unul - așa că n-am apucat să scriu despre Ora Terrei pe care o aninversăm în seara asta.

Adică în mai puțin de o oră, între 20:30 și 21:30, va trebui stinsă lumina, la fel și orice aparat elec tronic pe care-l aveți prin casă. Eu voi fi pe aici, voi stinge luminile, dar cu siguranță calculatorul va continua să lucreze de zor... să recupereze timpul pierdut pe drumurile de ieri și azi.

Voi cum aveți de gînd să-l sărbătoriți pe bătrînul Pămînt anul ăsta? Adică nu doar acum, cu o oră amărîtă în care se face economie de curent, ci tot anul. Vă întreb cît se poate de serios: fără o susținere intensă în tot restul anului economia de o oră n-are nici o valoare.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Ora Pamîntului (Earth Hour) 2012 - Dan-Marius Sabău - aniversări: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.