Am auzit ceva mai devreme că ieri s-a comemorat imnul Romăniei. Aparent nu am fost pe fază pentru că în cursul zilei de ieri n-am auzit nici o știre despre acest subiect. Am auzit de asemenea că a cîntat fanfara prin diverse orașe, dar și asta am pierdut.

Nu pot decît să mă bucur că am pierdut toate aceste chestii. Nu mă regăse sc în vreun fel în actualul imn național și îl vreau schimbat cu ceva mai bun. încă nu am ceva clar în minte, dar mă gîndesc că se poate găsi ceva mai actual și mai adaptat acestor vremuri... chiar și dacă este o variantă actualizată a imnului. Melodia de acum este veche de vreo 150 de ani (nu mai știu anul exact, dar se poate afla ușor) și este potrivită evenimentelor și vremurilor de atunci. Nu ne-am schimbat fundamental ca popor în această perioadă, dar vremurile s-au schimbat în jurul nostru.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Ziua imnului national in 2011 - Dan-Marius Sabău - aniversări: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.