Iuri Gagarin. Iuri Alekseevici Gagarin. Numele vă spune ceva? Ar trebui... mai ales azi, cînd se împlinesc 50 de ani de la lansarea primului om în spațiul cosmic și care a înconjurat Terra de pe orbită. A fost să fie un rus, parte a concurenței acerbe dintre americani și ruși pentru "cucerirea" spațiului cosmic.

Din punctul meu de vedere odată cu zborul lui Iuri Gagarin am intrat în era spațială, chiar dacă de-abia am ajuns pe orbita planetei și pe satelitul natural al acesteia. Ca specie am cam pus deoparte acel aspect al dezvoltării noastre, am fost prea ocupați să ne luptăm între noi pentru teritorii și pentru resurse. Nu știu cum vor fi următorii 50 de ani, dar depinde doar de noi dacă vom intra cu adevărat în era spațială sau ne vom rezuma doar la tentative slăbuțe... și la o tonă de vise.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 0
PoorBest  
50 de ani de la zborul Iuri Alekseevici Gagarin - Dan-Marius Sabău - aniversări: 0 out of 5 based on 0 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.