Mass-media

Fără anti-vacciniști și știri false la tv

Parte a interviului cu Tudor Pop, deputat USR. Ideile principale le găsești aici.

Anchetele comisarului Antonescu pe TVR 1: sclavie modernă

Sclavia a devenit ilegală acum vreo două secole (în diferiți ani pe glob, în funcție de condițiiloe istorce și sociale) din motive ce țin de lipsa banilor, de disperare și, mai ales, de lipsa educației.

Digi 24 este ”dincolo de Carpați”

Mai nou, cel puțin din cînd în cînd, Digi 24 e dincolo de Carpați atunci cînd anunță vremea. Nu știi care Carpați, nu știi în ce direcție sau la care zonă geografică, doar ”dincolo”. Ținînd cont că difuzează vremea în toată țara (cică), ce înseamnă pentru ei ”dincolo”? Oradea? Timiș? București? Bucovina?

Digi24 a cam luat-o pe arătură

Le transmite cineva să-și bage mințile în cap? În ultimul timp au cam luat-o pe arătură într-o încercare (mai mult sau mai puțin) disperată după trafic.

Asta e de-a dreptul amuzant

Reportajul CNN alăturat are 6 minute și 11 secunde, cu 6 minute prea mult spațiu de emisie ocupat cu înregistrarea unor reacții la adresa unui bufon care spune prostii. Donald Trump joacă un rol bine gîndit, destinat pulimii spălată pe creier cu ajutorul televizorului (și are șanse mari să ajungă președintele SUA tocmai din cauza asta), iar cel mai sănătos lucru pe care-l poate face cineva e să-l ignore.

Starea televiziunii române

Sau, cu alte cuvinte, ultima ediției a emisiunii Starea Nației la TVR, 31 mai 2016. Cu Dragoș Pătraru. După care gigeii (că nu e singur, e doar cel mai vizibil) s-au cărat de la TVR și vor continua emisiunile la Digi24 în august.

Starea Nației la Digi24?

Lumea spune că Dragoș Pătraru își ia Starea Nației și se mută de la TVR la Digi24 după aproape 2 ani de emisiuni la televiziunea națională.

Marius Badea în studioul Starea Nației

Autoritățile române au aruncat recent cu pietre (acuzații, dar tot pietre, intenționat sau nu) în firma Lactate Brădet pe motiv că brînza produsă de respectivii a îmbolnăvit niște copii. 

România: protestul Ctrl Alt Del

Atunci cînd comentariile sînt de prisos.

Cine nu știe ce fac tastele Ctrt, Alt și Del apăsate simultan (în sistemul de operare microsoft windows) să ridice mînuțele și îi explic.

Antena 3 este încă aici?

Ceva mai devreme am avut prilejul să citesc cu o oarecare surprindere că Antena 3 și-a informat telespectatorii că începînd din 1 noiembrie programul său live transmis pe internet poate fi vizionat doar constra cost, pe baza unui abonament lunar de 1 euro. Se promite o calitate foarte bună (cel puțin al semnalului, pentru că nu vor reuși nic

Facturarea a 27 de ore pe zi

Dan Șova, ministru de ministru în guvernarea Ponta, prieten și partener de afaceri cu prim ministru a ajuns să fie anchetat penal pentru afaceri cu sfatul. Cică ar fi încheiat niște afaceri pentru un preț inițial, iar apoi acesta ar fi fost umflat prin acte adiționale. Numele lui Victor Viorel Pont apare și el în dosar. Dar nu vreau să mă leg de chestiile astea, mai ales că nu cunosc toate deta

Invazia păianjenilor la BBC News

După faza din înregistrarea alătura departamentul de documentare (știți voi, ăia care realizarea prezentarea diverselor specii de animale și ecosisteme de pe glob) a BBC a fost obligat să scoată o declarație de presă în care au declarat că nu sînt implicați în nici un fel în atacul păianjenului care a invadat studiul de știri a BBC Scotland.

Chemarea vitelor de pe imaș. O parabolă Antena 3.

Un fermier folosește un trombon pentru a-și chema seara vitele de la păscut de pe imaș. Cînd boii, taurii, văcuțele și vițeii îi aud serenada lasă totul deoparte (adică și iarba cea proaspătă și bună, și căcatul plin de azot și beșinile de gaz meta, și rumegatul celor două elemente menționate anterior) și dau fuga să-l asculte. De ce este ch

Cei de la FIFA sînt foarte optimiști

în contextul relației tensionate cu Rusia din cauza anexării peninsulei Crimea și a războiului civil din estul Ucrainei, mai mulți politicieni germani au solicitat federației internaționale de fotbal (FIFA) să retragă Rusiei dreptul de a organiza campionatul mondial de fotbal din 2018. FIFA a respuns apelurile respective printr-un comunicat de presă.

"Ca organism de condu

Peste 400 de viitori șomeri în meseria lui Mircea Badea

Pe bune, mai dă cineva azi la jurnalism doar pentru a fi reporter sau cameraman ori jurnalist? Adică în afară de fraierii și ratații din alte domenii care știu să dea din gură, cu sau fără cunoștințele gramaticale pentru a scrie corect (da, cunoaștem generația facebook). înțeleg ca cineva să vrea jurnalismul ca a doua facultate, ori ca să-și completeze unele cunoștințe de care are nevoie mai tî

Imparțialitatea și echidistanța, chiar atît de greu de înțeles?

Poate știți povestea lui Cristi Citre, jurnalistul concediat de angajatorii de la Digi24 acum cîteva zile pentru un comentariu critic pe contul de facebook la adresa lui Victor Ponta, o reacție relativ normală la atitudinea acestuia de după întîlnirea de luni cu Traian Băsescu și Mass-media

Gigeilor, telenovela Elodiei încotro?

Despre dispariția Elodiei Ghinescu s-au scris o mulțime de lucruri, s-au discutat o grămadă de prostii și s-au sinucis o sumedenie de neuroni în ultimii 7 ani, de cînd avocata din Brașov a dispărut fără urmă. Sau cel puțin aproape fără urmă, pentru că s-ar fi găsit ceva urme de sînge pe pereții apartamentului (și au devenit una dintre doveziile condamnării lui Cioacă). Concluzia definitivă (dat

Mușcătura de albină și prostia știriștilor pro tv

Probabil că n-aș fi zis nimic (mai ales că am observat chestia în trecere, accidental) dacă ”greșeala” asta n-ar fi suficient de comună ca să o observ constant în ultimii ani, chiar dacă nu foarte des.

Le spune cineva celor de la pro tv (și tuturor celor care nu știu deja) că albinele au ac și înțeapă, NU au nici dinți și colți ca să muște?

Culmea e că au început corect,

Digi24, în lista posturilor must carry

Probabil ați auzit deja de principiul "must carry" din Legea Audiovizualului, articolul 82, care prevede că distribuitorii de cablu trebuie să includă în oferta lor programele televiziunii publice (adică TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News și regionalele postului public) și posturile private aflate sub jurisdicția Romăniei, libere la retransmisie și fără condiționări tehnice sau financiare.

Soferul n-avea centura... si nici prezervativ

Una dintre știrile pro tv care rula în fundal acum aproximativ o oră: un șofer a intrat într-o depășire sau avea viteză pe un pod (în momentul de față detaliile sînt cam neclare, dar voi reveni cu ele cînd le voi avea), a intrat în parapet și s-a rostogolit într-o rîpă. A murit strivit de caroseria mașinii. Probabil că nici n-aș fi remarcat știrea (accidente rutiere au loc zilnic) dacă n-ar fi

Subcategorii

Mass-media - obsesii

Mass-media - aberatii

Mass-media - Pamflet

Mass-media - Oradea

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.